Családi fotózás-WallaÁdám - Kivonatok-


-2019-

 

Kedves szülők!


Köszönöm megkeresésetek, örömmel mutatom be a 2019-es évre szóló árajánlatom, melyből talán egy picit jobban megismeritek a stílusom, azt, hogy mit keresek minden fotózáson, mit szeretnék elérni és megmutatni, konzerválni a néhány évvel idősebb családotoknak. Összefoglalóan találjátok a kismama, újszülött, családi, karácsonyi (bár tipikus karácsonyi, habos-babos fotózásokat nem szokásom csinálni), home session, páros fotózások ismertetőjét, rövid leírását, árajánlatát. Reményeim szerint minden felmerülő kérdésetekre megtaláljátok a kielégítő válaszokat!

Néhány szóban a fotózásról, arról, hogy mi is a célom ezekkel a képekkel


Erős mondattal kezdve: Nem vagyok híve a "mosolyogj a fényképezőgépbe" stílusnak, sosem tetszett, nem támogattam, és azt gondolom, hogy a valódi értéket nem is ezek a fotók jelentik. Annyi fontos és szép pillanat van, amit úgy kapunk meg, hogy el is felejtjük, hogy fotózáson vagyunk, egyszerűen csak élvezzük a közösen töltött időt. Én ezeket szeretném megmutatni. Az előbbit - azért természetesen erős túlzással - bárki képes előállítani, valódi egyéniséget nem igényel. Keresem azokat a pillanatokat, helyzeteket, amiket ritkán mutatunk meg, és persze azokat is, amikre azt mondjuk, hogy tipikusak. Ezekből igyekszem összeállítani számotokra a Kivonatokat. Szeretem, ha játékosan kezeljük a helyzetet, nem véletlenül nevezem sűrűn mókának a közösen töltött időt. Ha kell én is hasra vetem magam és ugyanezt javaslom a szülőknek is. A lényeg mindig az, hogy ne viseljünk álarcot és bátran vállaljuk fel érzéseinket! Fontosnak tartom, hogy ne csak jó képekkel lássam el a "megrendelőim", hanem élményt is tudjak adni. Azt is el kell mondanom, mert ennek itt a helye, hogy ez több szereplős játék, úgy tapasztalom, hogy mindig azok a legjobb sorozatok, amelyekben nincsenek meg az emlegetett falak.

Az elmúlt évek tapasztalatait mérlegelve jutottam arra, hogy a jövőben bevezetek több csomagot is. Egyrészt szeretném továbbra is elérhető áron kínálni munkám, másrészt egyre nagyobb igényt éreztem arra, hogy körítésben is tudjak alkalmazkodni a tartalomhoz, ezért 2019. márciusától a következő 2 csomagból választhattok:


Alap csomag: 65-75 fotó
Időtartam: ~1 óra
Ára: 35.000 Ft
A képek digitálisan online és DVD-n kerülnek átadásra.

Extra csomag: 95-110 fotó
Időtartam: ~1,5 óra
Ára:45.000 Ft
Online elérhetőség mellett általam kiválasztott 20 papírképet és az összes csomagban szereplőt fa pendrive-on adok át.

könyv-1143-500px
könyv-1177-500px

Helyszínek

Nyáron számomra egyértelmű a szabad tér. (Ez alól egyértelműen kivételt jelent az újszülött fotózás.) Télen és kora tavasszal ez minimum megfontolandó, bár ha az idő is partner, akkor egy szánkózás is jó része lehet a játéknak. Ebben az időszakban természetesen a stúdiónk Szegeden nyitva áll. Nem zárkózom el a home sessionöktől, sőt, egyre jobban terjed, és igazán jó dolgokat is össze lehet hozni otthon. Ennek alkalmazására azért van néhány erős feltétel, elsődlegesen a fényviszonyok határozzák meg, hogy érdemes-e otthonra szervezni a fotózást. Ezért ha ez szóba kerül, mindenképp kérek néhány fotót a lakóteretekről. A kültér kérdést boncolgatva egy picit, alapvetően két dolgot érdemes megfontolni: vagy valami különleges helyszínt ajánlok, ahol maradandó képeket lehet készíteni, vagy olyat, amihez kötődtök. Különleges alatt nem feltétlenül egy gleccser közepére vagy a tengerpartra gondolok (bár szeretem a kalandokat), hanem olyan helyszínekre, ami kellően jól mutat ahhoz, hogy évek múlva is mosolyogva nézzünk vissza rájuk, olyanra, amit ritkán, de örömmel látogattok, aminek értéke van a szemetekben. Szegedi példánál maradva: bármennyire is elcsépeltnek tűnik, a Füvészkert tökéletes helyszín, mert a képeket úgyis ti töltitek meg tartalommal. Hozzáteszem, mindig keresek újdonságokat is, találok olyan helyeket, amik számotokra esetleg nem ismertek. Csak hogy egy kissé megdolgoztassam az agytekervényeiteket, mutatok néhány helyet az elmúlt évekből, amiket már volt szerencsém megismerni.

Füvészkert, Szeged

könyv-1166-500px

Fenyőerdő, Ásotthalom

könyv-1074-500px

Nagyszénás, Nagykovácsi

könyv-0994-500px

Arborétum, Kecskemét

könyv-0406-500px

Stúdió, Szeged

Stúdió-001

Kishomok, Hódmezővásárhely

Kishomok-001

Árpád-kori falu, Tiszakécske

könyv-1166-500px

Home session

könyv-1166-500px

Bivalyrezervátum, Mórahalom

könyv-1166-500px

Bauxitbánya, Gánt

könyv-1166-500px

Home session

könyv-1166-500px

Home session

könyv-1166-500px

Egyéb fontos technikai információk:

A választott csomagodnak megfelelően kapod meg a képeket. Amennyiben lehetséges, preferálom a személyes találkozást, de ha a földrajzi távolság nem engedi, akkor a postában is lehet bízni. A képek átadására maximum 1 hónapot kell várni, de általában 2-3 héttel a mókát követően már kézhez is vehetitek a Kivonatokat. Az anyagiakat a képek átadásakor kérem rendezni. A csomagok vegyesen, változó arányban tartalmaznak színes és fekete-fehér képeket is. Mindig több felbontásban adom át a fotókat: egyrészt a teljes felbontást is megtaláljátok, aztán ott lesz a mappák között a 2048 pixeles is. Ezt használjátok majd legáltalánosabban: mehet belőle a Facebookra, Instagramra, előhívásra 13x18cm-ig. Felmásolok még egy 640pixeles mappát is. Sok értelme nincs, én ezek a felbontáson pörgetem át a képeket. Berögzült fölöslegesség...Felmerülő kérdéseiteket az alábbi elérhetőségeken feltehetitek:wallaadam@gmail.com
+36-70/419-64-86

Folyamatosan frissülő referenciáim ezeken a linkeken tekinthetitek meg:
Facebook / Instagram / Honlap


 
 

könyv-0504-500px
könyv-0087-500px
könyv-0411-500px
könyv-1020-500px
error: A tartalom védett!